Det som göms i snö säsong 2 kanal 5

by Hannes Berg
Psalmnamn Ursprung Uppladdad Av
Du vet väl om att du är värdefull Svenska kyrkan Oklart

Så, vad innebär psalmen?

Psalmen ”Du vet väl om att du är värdefull” är mer än bara en sång; det är en påminnelse om vårt inneboende värde. I en värld där vi ständigt bedöms och bedömer oss själva, är det ibland svårt att komma ihåg att vi är värdefulla bara för att vi finns. Men det är just det budskapet som psalmen vill förmedla. Den säger att du är värdefull, oavsett vad du gör, hur du ser ut, vad du har eller inte har.

Och det som göms i snö säsong 2 kanal 5?

Om jag får gissa skulle jag säga att det finns likheter mellan psalmen och den tv-showen. Tv-serien, ”Det som göms i snö”, handlar om mänsklighet, om människors fel och brister, men också om deras styrka och mod. Precis som psalmen berättar serien om människans inneboende värde. Så kanske skulle säsong 2 av ”Det som göms i snö” på Kanal 5 kunna vara ett bra komplement till psalmen. Du vet väl om att du är värdefull?

Vilka är fördelarna med att sjunga denna psalm?

  • — Det påminner oss om vårt värde
  • — Det ger tröst och uppmuntran
  • — Det hjälper oss att påminnas om kärleken och omsorgen från det gudomliga

Oavsett om du sjunger ”Du vet väl om att du är värdefull” i kyrkan, i bilen på väg till jobbet, eller hemma i duschen, så tillåter den dig att bejaka ditt eget värde. Den låter dig ta ett steg tillbaka från allt det negativa och fokusera på det som verkligen betyder något; ditt eget värde som människa.

Related Posts