One night i was taking a walk along the river

by Hannes Berg

En kväll jag tog en promenad längs floden

Kan du känna det? Den känslan när hela världen verkade stå still, bara för en stund. En kväll jag tog en promenad längs floden, jag upplevde just denna magi. Världen var lugn, vattnet var spegelblankt, och alla mina bekymmer kändes som de smälte bort.

Vem var jag och varför promenerade jag längs floden?

Åh, låt mig berätta, jag är en vän till floden och naturen. För mig är en promenad längs floden ett enkelt sätt att koppla av, reflektera och få perspektiv på livet.

Stämningen vid floden

Rumsren, total tystnad i omgivningen; bara ljudet av mitt eget hjärtslag, vattnets rörelse och vinden som rofyllt susar genom träden. Det var vacker och mäktig på samma gång; det fanns något med denna plats som fick tid och rum att försvinna.

Den otroliga magi jag kände

En kväll jag tog en promenad längs floden, himlen var täckt av stjärnor; naturens egna konstellationer blinkade ner på mig. Varje steg tog mig djupare in i denna värld, min värld. Jag var fylld av en tacksamhet som var både ydmyk och mäktig.

Plats Känsla Upplevelse
Floden Tystnad Reflektion
Himlen Magisk Stjärnkikare
Naturen Ro Vandra
Jag själv Tacksamhet Upptäckt

Och precis så, försvann jag in i mörket, men med ljuset från stjärnorna, vattnets mjuka rinnande och hjärtats lugna slag. Och där, mitt i naturens omfamning, fann jag ett hem. En kväll jag tog en promenad längs floden, jag hittade hem till mig själv. Varje promenad längs floden är ett steg närmare att hitta hem – hem till mig själv och mitt hjärta.

Related Posts