Two in the pinky and one in the stink

by Hannes Berg

Vad är meningen med ”Two in the pinky and one in the stink”?

Vad betyder egentligen ”Two in the pinky and one in the stink”? Det är en lite fullekig uttryck från den västerländska kulturen som ofta höjs på ögonbrynen när det används i konversation. Men vad betyder det egentligen? Låt oss ta reda på det.

Ursprunget för uttrycket ”Two in the pinky and one in the stink”

Uttrycket härstammar från det populära så kallade ”Shockern” -tecknet som ofta visas av ungdomar i västerländska länder. De använder denna handgest för att antyda en viss sexuell handling. Det kan upplevas som rätt grovt och kan vara kränkande för vissa, så det är viktigt att förstå sammanhanget när det används.

Hur använder man uttrycket?

Huvudsakligen, ”Two in the pinky and one in the stink” är mer av en kränkande gest än ett vardagligt uttryck att släppa i samtal. Ämnade för skämt bland vänner, det kan självklart leda till awkward situationer om det används löst.

Findiga använder för uttrycket

Förutom det uppenbara, har uttrycket ”Two in the pinky and one in the stink” burit en viss betydelse för ungdomars kultur och dialog. Man kan till exempel höra det användas i populära låtar, skämt, memes och hela internetkulturen.

Uttryck Betydelse Kontext
Two in the pinky and one in the stink En sexuell handling Ungdomskultur
Shockern En handgest som symboliserar uttrycket Ungdomskultur
Slang Grov vardaglig språk Allmän kultur

Så där har du det, en tillräckligt detaljerad förklaring av vad ”Two in the pinky and one in the stink” betyder. Kom ihåg, slang och uttryck i språk kan vara kul, men det är alltid viktigt att tänka på kontexten innan du använder dem. Var alltid respektfull när du använder ord och begrepp, för språket har kraften att bygga broar såväl som att riva dem ned.

Related Posts