Kontakta oss

by Hannes Berg

Välkommen till Infact.se! Vi uppskattar och värderar din feedback och ditt engagemang. Vi är alltid glada att ta emot frågor, förslag och kommentarer från våra läsare. Din feedback hjälper oss att förbättra och utveckla vår webbplats och vårt innehåll. Vi erbjuder olika sätt att komma i kontakt med oss och gör vårt bästa för att svara på alla meddelanden så snabbt som möjligt.

Skype – Vårt Föredragna Verktyg för Annonseringssamtal

När det kommer till annonseringsförfrågningar föredrar vi att du använder Skype för att kontakta oss. Det hjälper oss att hantera dina frågor mer effektivt och säkerställa att din förfrågan inte går förlorad bland spam. Du hittar vårt Skype-ID i tabellen nedan. Lägg till oss och börja chatta direkt.

Skype ID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi förstår att alla kanske inte har tillgång till Skype, så vi erbjuder också möjligheten att nå oss via vårt kontaktformulär. Men observera att vi får en stor mängd spam via e-post, så det finns en risk att din förfrågan kan förbises. Om din förfrågan är av stor vikt, rekommenderar vi starkt att du använder Skype.

Fyll bara i kontaktformuläret med ditt namn, din e-postadress, ämnet för ditt meddelande, och ditt meddelande. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på ditt meddelande så snabbt som möjligt.