Hur många mål har ronaldo gjort i hela sin karriär

by Hannes Berg

Vem är Cristiano Ronaldo och hur många mål har han gjort i sin karriär?

Om du är en fotbollsfantast är namnet Cristiano Ronaldo inget främmande för dig. Ronaldo, som ursprungligen kommer från Portugal, är en av de mest framstående och talangfulla fotbollsspelarna på planeten. Men hur många mål har denna fenomenala anfallare egentligen gjort i sin karriär? Svaret kan förvåna dig.

Fotbollsklubb Antal mål
Sporting Lissabon 5
Manchester United 118
Real Madrid 450
Juventus 101
Manchester United (Andra perioden) Varierar

När började fotbollsresan för Ronaldo?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, känd som Cristiano Ronaldo, började sin professionella karriär hos Sporting Lissabon i Portugal. Efter att ha gjort 5 mål för klubben, värvades han 2003 av Manchester United, där han verkligen började göra intryck.

Hur gick det för Ronaldo i Manchester United?

Bestämt, hoppa till Manchester United var ett avgörande steg för Ronaldo. Under sin tid i storklubben gjorde han fantastiska 118 mål och visade världen att han var en spelare att räkna med.

Ronaldos tid i Real Madrid

Efter sin tid i Manchester United flyttade Ronaldo till Real Madrid, en klubb där han verkligen kom att lysa. Med 450 mål i klubben slog han otaliga rekord och blev en av världens bästa fotbollsspelare.

Hur många mål gjorde Ronaldo i Juventus?

Efter några fantastiska år i Real Madrid tog Ronaldo sig an en ny utmaning i Juventus. Under sin tid där gjorde han 101 mål och cementerade sin plats som en av de bästa spelarna i världen.

Ronaldos karriär idag

Efter sin period i Juventus, återgick Ronaldo till Manchester United. Hans målskörda pågår fortfarande där och vi ser fram emot att se hur många fler mål han kommer att tillföra till sin otroliga karriär.

Sammanfattning

Från Sporting Lissabon till Manchester United, Real Madrid, Juventus och tillbaka till Manchester United igen, har Cristiano Ronaldo gjort över 674 mål i klubblagskarriären. En otrolig bedrift för någon spelare. Ronaldo fortsätter att skapa magi på fotbollsplanen och vi kan endast undra hur många mål han kommer att uppnå i framtiden.

Related Posts