Rollistan i The Witcher

by Hannes Berg

Den mest drastiska förändringen som inledningsvis sker i säsong 3 är att huvudrollsinnehavaren, Henry Cavill olyckligtvis lämnar serien. I hans ställe tar istället Liam Hemsworth över. Dock dyker han enligt ryktet inte upp förrän i fjärde säsongen. Förhoppningsvis kommer vi därför över sorgen över Henry Cavills försvinnande från serien tills dess.

De flesta av karaktärerna från säsong två, förväntar vi oss i övrigt att återvända i säsong 3.

Kända rollinnehavare

Rollistan i The Witcher har många intressanta namn, både vitt kända och en del nyare talanger. Bland de mer kända finner vi bland annat dessa skådespelare:

  • Yennefer är en central person i The Witcher-universumet. Hon är en stark trollkvinna som har en betydande inverkan på varje karaktär. Hennes relation till Geralt är en viktig komponent i serien, och Anya Chalotra gör ett fantastiskt jobb med att ge liv åt denna viktiga karaktär.
  • Joey Batey är en engelsk sångare, låtskrivare, musiker och skådespelare. I The Witcher spelar han Jaskier, som är Geralt av Rivias nära vän och därutöver även poet, spelman och bard.
  • Emma Appleton, som är både känd modell och skådespelare från England, spelar prinsessan Renfri som är något av en brutalare version av Snövit.

Något som kanske är mindre känt är att svenska regissören Charlotte Brändström regisserar två av avsnitten i serien.

Related Posts