Hur ser man om någon är aktiv på tinder

by Hannes Berg

Undrar hur man ser om någon är aktiv på Tinder?

Det är natural att du är nyfiken. Tinder har faktiskt inga offentliga indikatorer som visar om en användare är aktiv eller inte. Appen presterar en uppdatering varje gång en användare öppnar den, men den här informationen är inte tillgänglig för andra.

Kan du se när någon var sist aktiv?

Förut kunde man se när någon var sist aktiv på Tinder men detta tog bort av livets privatliv. Nu finns det ingen funktion som direkt visar när någon var aktiv sist på appen. Du kan upptäcka om någon har varit aktiv genom att observera om de har lagt till nya bilder eller uppdaterat deras biografi. Men igen, det är fortfarande bara en gissning.

Observera Betydelse Trolig aktivitet på Tinder
Nya bilder Användare kan ha lagt till nya bilder om de var aktiva nyligen Ja
Uppdaterad biografi Om biografin redan har uppdaterats kan användaren ha varit aktiv. Ja
Inga ändringar Om det inte finns några ändringar på profilen betyder det troligen att personen inte har varit aktiv på ett tag. Nej

Andra faktorer att överväga

Du kanske också undrar om en användare sveper höger på dig. Tinder visar inte detta direkt. Det är först när båda sveper höger, en ’match’ uppstår. Så om du upptäckt en profil som du gillar, svep höger! Om de också sveper höger på dig, du får en match och kan då inleda en konversation. Lycka till i din online dejting värld!

Related Posts